نظر به اینکه عصر کنونی عصر اطلاع رسانی و به عصر انفجار اطلاعات نامیده شده و بر مراکز علمی لازم است که اطلاع رسانی صحیح وممدوحی را داشته باشند در این راستا حوزه های علمیه بالاخص وظیفه سنگینی را برعهده دارند تا با نشر فرهنگ عمیق اسلام که از مکتب اهل بیت (ع)نشأت گرفته به صحنه وارد شوند و جامعه انسانی را به معارف حقه دین هدایتگر باشند بنابر احساس این وظیفه مدیریت و طلاب حوزه علمیه شهید آیت الله دستغیب مصمم شدند تا ماهنامه ایی در زمینه مسائل اخلاقی علمی و اجتماعی و سیاسی تهیه و تنظیم نمایند واسم آنرا از آیه شریفه سوره مریم 96 و دعای امام سجاد انتزاع نموده وآنرا ود که معنی دوستی است نام گذاری کرده اند . امید است با عنایت حضرت امام زمان (عج) دراین راه توفیقات بیشتری را کسب نمایند .
برای اطلاعت بیشتر به لینک زیر مراجعه شود.
http://www.farsp.ir/view.php?newsid=2516
شهادت آیت الله سید عبدالحسین دستغیب، سومین شهید محراب (1360)
این عالم عارف و الگوی تقوا و فضیلت در سال 1288 هجری شمسی در شیراز متولد شد و پس از پرورش صحیح و خواندن ادبیات و سطوح به نجف اشرف کنار قبر امیرالمومنین علی بن ابیطالب علیه السلام شهید محراب مهاجرت نمود و در آنجا از محضر ایات عظام استفاده نمود و با دریافت اجازات عدیده اجتهاد و غیره به شیراز مراجعت ودر مسجد جامع (عتیق) به اقامه جماعت و تبلیغ دین پرداخت.
حضرت آیت الله شهید دستغیب رئیس حوزه علمیه فارس و نمایندگی امام خمینی را در آن آستان به عهده داشت.
حوزه علمیه شهید آیه الله دستغیب شیرازی از دو مدرسه علمیه تشکیل شده است: دارالهدایه حکیم و مدرسه شهید دستغیب .
به دنبال ترمیم و احیای مدرسه دارالهدایه حکیم و استقبال جوانان و جذب و گزینش آنها برای تحصیل علوم دینی، ایجاد مدرسه دیگری برای پاسخ گویی به استقبال روز افزون جوانان ضرورت یافت، لذا آن عارف به حق پیوسته به فکر تاءسیس مدرسه علمیه دیگری افتاد. با خرید چند خانه در محله قدیمی شیراز مدرسه ای را با همکاری افراد خیر تاسیس کرد
تعلیم و تعلم در این حوزه مقدسه به سبک و روش متداول حوزه های علمیه می باشد. مدرسین محترم با جدیت و مطالعه و دلسوزی، دروس را برای طالبین آن بیان می کنند و طلاب هم با مباحثه و مذاکره،درس های آموخته را به ذهن می سپارند.
در این حوزه مقدسه از پایه یک تا پایه ده و خارج فقه و اصول تدریس می شود. طلاب این مدرسه 210 نفر می باشند و کلیه اساتید ازدرس آموخته گان همین مدرسه هستند.
از بدو تاسیس این حوزه تاکنون بیش از 1500 طلبه به فراگیری علوم حوزوی پرداخته اند که عده ای از آنان به حوزه مقدسه قم مهاجرت و گروهی جذب ارگان ها و ادارات شده اند.
از عوامل توفیق و استمرار این حوزه مقدسه علمیه، اخلاص بنیان گذار و مدیریت صحیح و نظم و ترتیب در تدریس و تدرس وتوجه کافی به مسایل اخلاقی و برگزاری هرروز جلسه درس اخلاق بوده است.